APATINSKA PIVARA PODRŽALA TROFEJ BEOGRADA 2018

APATINSKA PIVARA PODRŽALA TROFEJ BEOGRADA 2018

Veliko priznanje za dosadašnji rad kluba. Naime na dvodnevnoj intenzivnoj radionici ideja (Hakatonu) održanoj u sklopu platforme “Šampioni svaki dan”  koju sprovode Apatinska pivara i Paraolimpijski komitet Srbije naš projekat  “Podrška međunarodnom turniru košarke u kolicima” jedan je od  tri najbolja projekta od prvobitnih trideset dva.  Stručni žiri na čelu sa Draženkom Mitrovićem, našim proslavljenim paraolimpijcem odlučio je da projekti: “Pokreni se i treniraj” atletskog kluba “Pora” iz Užica, “I po suncu i po kiši, vežbaćemo zajedno”, atletskog kluba Takovo iz Gornjeg Milanovca i već pomenuti “Podrška međunarodnom turniru košarke u kolicima” dobiju sredstva za finansiranje u vrednosti od po 4000 evra.

Na radionici klub su predstavljali Ćirković Željko predsednik i Pajević Mladen trener kluba, Radionica je održana u Rumi, gde su imali prilike da kroz intenzivan rad sa mentorima saznaju mnogo toga o samom procesu kreiranja projekata, formiranju plana realizacije, načinima i pristupima finansiranju.

Za klub je ovo velika nagrada i priznanje, ali i obaveza da se nastavi u ješ većem ritmu u razvoju košarke u Beogradu i Srbiji.

Related posts