Međunarodni turnir košarkaša u kolicima “TROFEJ BEOGRADA 2016” (Beograd)

Klub košarkaša u kolicima SINGIDUNUM u saradnji sa Sportskim savezom OSI Beograda a pod pokroviteljstvom Grada Beograda – sekretarijata za sport i omladinu i ove godine je organizovao međunarodni turnir “TROFEJ BEOGRADA 2016”.
Na turniru su pored domaćina učestvovale ekipe košarkaša u kolicima DP MERKATOR iz Ljubljane, PARAMONT iz Podgorice i DUNAV iz Apatina. Turnir se odigravao u dvorani Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta na Košutnjaku. U polufinalnim utakmicama bez većih problema košarkaši Singidunuma su savladali goste iz Podgorice, a košarkaši Merkatora ekipu Dunava. U utakmici za treće mesto satale su se ekipe KKK PARAMONTA i KKK DUNAVA. U jednoj izjednačenoj utakmoci bolje su se snašli košarkaši Dunava i slavili sa 47 : 40.
U finalu pravi spektakl. Utakmicu su bolje otvorili domaći igrači i poveli sa osam koševa razlike, gosti iz Ljubljane se nisu predavali pa su sredinom druge četvrtine izjednačili rezultat. Rezultatska klackalica se nastavila do samog finiša kada su košarkaši Singidunuma napravili seriju od osam uzastopnih poena i mirno priveli utakmicu kraju. Krajnji rezultat je KKK SINGIDUNUM : DP MERKATOR 56 : 43. Medalje i pehare uručili su naši proslavljeni košarkaši Igor Rakočević i Vladimir Kuzmanović. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima koji su nam omogućili da organizujemo ovaj turnir, dragim prijateljima iz Ljubljane, Podgorice i Apatina što su se odazvali našem pozivu.
For example, he currently provides paper writing service the dictionary`s only evidence of the noun inhumanitarian, a person who denies humanitarianism.

Related posts