SINGIDUNUM MEĐU LAUREATIMA

 

SINGIDUNUM MEĐU LAUREATIMA

 

Još jedno veliko priznanje za dosadašnji rad kluba. Naš klub je dobitnik plakete u kategoriji za “Visoko sportsko postignuće”.

U organizaciji Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda, na svečanosti u Starom dvoru proglašeni su najbolji sportisti sa invaliditetom Beograda za 2017. Godinu.Uz prisustvo niza uglednih sportista i sportskih radnika, predstavnika brojnih klubova, organizacija osoba sa invaliditetom i sportskih udruženja, Skupštine grada i drugih institucija, istaknuti su značajni rezultati koje pripadnika ove populacije ostvaruju na sportskom planu,i koji su iz godine u godinu sve zapaženiji praćeni u isto vreme i masovnijim uključivanjem sugrađana u ovu sferu života kao i opredeljenje zajednice da stalno radi na poboljšanju uslova za rad i položaja u društvu.

Ovom prilikom proglašeni su i najbolji sportisti, sportski kolektivi i treneri za ovu godinu i dok je epitet najboljeg kluba poneo Atletski klub „Pogledi“ za najbolje sportiste su proglašeni Danijela Jovanović koja je svojim rezultatima u biciklizmu dodala i uspehe u tekvondou, doj je među sportistima najbolji Željko Dimitrijević koji je zvanju Olimpijskog pobednika dodao i titulu Svetskok prvaka u bacanju čunja – inače, njih dvoje su bili najbolji sportisti našeg grada i za prethpdnu godinu.

 

 

Related posts